Mitica Badoi mai gunoi decît permite legea

In jos

Mitica Badoi mai gunoi decît permite legea

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Mier Oct 17, 2018 1:31 pm

punct de plecare
„Jigodiile arunca Romania in dictatura”
Tudor Chirila
Mitica Badoi
Tudor Chirila a rabufnit dupa ce a tras pe nas? Inainte de a trage pe nas este beat!
Mitica Badoi Nimic nu este intamplator Wink
”Fostul ministru al culturii, Vlad Alexandrescu, pentru care se da racnetele Chirila cu fundul de pamant, este cumva casatorit cu verisoara racnetelui Chirila? Eu zic ca da. Asta il face vinovat pe racnete de conflict de interese, nepotism si chiar cretinism”, scrie Mircea Badea.
Tudor Chirilă s-a implicat activ în acest scandal. După ce a participat la protestul în apărarea lui Alexandrescu, acesta a lansat și un atac la adresa lui Dacian Cioloș.
”Astăzi la mitingul de susținere pentru Vlad Alexandrescu am avut ocazia să îl întreb pe prim ministrul Dacian Cioloş de ce pune în balanță o viziune (coerentă) asupra reformei în cultură cu managementul unui caz particular (Opera)? L-am întrebat de ce nu a tras la răspundere până acum pe TOȚI directorii de la Operă din ultimii ani? Până la urmă nu ministrul culturii trebuie să rezolve efectiv conflictul ci unul sau altul dintre directorii numiți de el. Mi-a răspuns că proasta gestiune în cazul Opera știrbește din prestanța și credibilitatea ministrului sugerând că de aia se impune demisia. L-am întrebat cum rămîne cu reforma, cu lucrurile bune din mandatul ministrului culturii. Părea că e mai important cazul Opera. Dar ce nu ne spune domnul Cioloș este că Opera e, de fapt, un pretext și că în spatele acestei demiteri pare să se afle o agendă ascunsă. Pentru mine problema a depășit deja sfera culturii. Este vorba de faptul că guvernul Cioloș face un joc politic. Al cui? Păi nu e limpede? Al sistemului, al mafiei transpartinice care nu vrea schimbare cu niciun preț. Despre asta e vorba, fără subtilități inutile. Am apucat să-i spun domnului prim-ministru că nu pare să creadă nici dânsul ce spune. Avea aerul unui om obosit și depășit de evenimente. De apreciat că a venit în stradă. Probabil pentru că eram prea puțini:) Ca să închei într-o notă mai optimistă (deși e cam greu): important e că am ieșit.''
Mihai Senior Beltechi
Mitica Badoi
-AI GRESIT LOCATIA ,INCEARCA LA FAN GRUP aNTENA 3[
b]Mitica Badoi[/b]
ce faci mestere iti stergi comentariile sau ti le sterge Facebook-ul Smile
Mitica Badoi
hai mestere injura in continuare
Mihai Senior Beltechi
dacă insişti m de ce nu ? te bag în pizda mă-tii
avatar
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 495
Data de înscriere : 18/10/2008
Varsta : 67
Localizare : Dacia Aeterna

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum