PEORI..................

In jos

PEORI..................

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Sam Aug 25, 2018 9:37 am

20.4.TARA OAMENILOR PEORI Ultimul refugiu KOMANDAMENT de CRIZA

https://sites.google.com/site/colajeptmercenaridinviitor/tara-oamenilor-peori-ultimul-refugiu-komandament-de-crizaLinkuri

http://imagesw.pizap.com/100000099146377pizapw1423931971.jpg

http://imagesw.pizap.com/100000099146377pizapw1423930284.jpg

http://imagesw.pizap.com/100000099146377pizapw1423932144.jpg

JURNALUL SUPERVIZORULUI

Trei dintre cele patru insule nu erau locuite datorita condițiilor improprii (sol vulcanic, lipsa apei potabile ) au fost cumparate de la batrinul rege Djyko al III-lea in schimbul a opt milioane de dolari si a unui yaht de lux. Marele Consiliu al Terriei a dispus alocarea unor fonduri apreciabile in vederea amenajării insulelor ca garnizoana și punct de tranzit către Antarctica , America de Sud si Oceanul Indian . Au fost escavate amenajările pentru două aerodromuri și stocarea diferitelor categorii de arme .Cele patru insule au fost legate intre ele prin viaducte , au fost construite marea ecluza si centrala atomo-electrica.Cele trei porturi interioare asigură condiții optime pentru navele bazei sau pentru cele aflate în tranzit .Au fost construite doua mari bazine de andocare prevazute fiecare cu câte patru docuri plutitoare.Securizarea bazei , datorită aprovizionării dificile cu alimente și apă potabilă este asigurată de o garnizoană de arme întrunite puțin numeroasă (1014 marinari , aviator și militari) care însă dispune de cele mai moderne sisteme de arme defensive și de posibilitatea de a solicita și obține instant sprijin logistic de la baza YA-yanuuki 07 și de la baza Osiris 111.

9. PIRAȚII ZAWAAKI

- atacă joncile pescarilor peori

-incursiuni periodice pe insule pentru capturarea de sclavi , în principal tinere fete și femei destinate bordelurilor din Thailanda

-atacă Pescărușul Alb , dorind să captureze nava și să ia echipajul feminin în prizonierat dar primesc o ripostă năucitoare : scufundarea navelor piraților , măturarea bărcilor de asalt ticsite cu pirați .

-ultima incursiune a piraților zawaaki când aceștia se fofilează prin junglă pentru a ajunge la Izvorul Fecioarei monitorizată din spațiu , pirații atrași în ambuscadă și lichidați toți , cu excepția unuia care este luat prizonier și după ce i se taie nasul și urechile este trimis înapoi la ai lor.

- craniile celor uciși sunt înșirate pe una din joncile cu care au venit cei din comandoul piraților zawaaki în țepe de bambus iar jonca este remorcată până la țărmul insulei Zotatwo unde este palatul căpeteniei piraților.

- balenierele și pirogile pescarilor din neamul peori ies acum în larg însoțite de vedete rapide ale garnizoanei noastre care sunt echipate cu rachete , tunuri automate și mitraliere de mare calibru

ȘENALUL

Deși nava noastră are arborat drapelul Terriei ni se semnalizeaza : “ va rugam sa opriti motoarele , venim la bord pentru inspectie! “

-Opriți motoarele ! ordonă căpitanul Ianulea în timp ce déjà două vedete rapide se apropie cu mare viteză de Carpatia.

Una dintre cele două vedete se oprește și lansează la apă șalupa echipei de abordare în timp ce cealaltă vedetă se plasează între Carpatia si intrarea în golf. Echipa de abordare pleacă de la premisa unor posibile actiuni dușmănoase din partea noastră și procedează extrem de profesionist , fiecare membru al echipei fiind capabil să acopere coechipierii cu foc și în același timp să fie acoperit de către colegi.Fiecare dintre ei are armă automată și poartă vestă antiglonț sub vestele de salvare de culoare verde.

Comandanta echipei de control , o blondă apetisantă cu pistrui pe obraz urcă pe puntea de comandă :

- Bună ziua , domnule căpitan , sunt locotenent comandor Anda Nicula, trebuie să aplicăm procedura standard . Documentele navei și lista echipajului la control vă rog.

- Faceți –vă datoria , locotenent , e a treia oară când ne controlați , déjà a devenit obișnuință .

- Instrucțiunile sunt instrucțiuni , există oricînd riscul ca o navă de a noastră să fie capturată în apele internaționale și folosită apoi cu intenții dușmănoase .După terminarea inspecției veți fi remorcați în port .Va trebui ca la timonă să fie un om de la noi de la căpitănia portului pentru ca nava dumneavoastră să nu devieze din greșală în câmpurile de mine ce talonează șenalul navigabil.

După intrarea în port echipajul a fost consemnat la bord urmînd ca după lăsarea întunericului să înceapă descărcarea echipamentelor aduse de nava noastră.

marele târg al Florii de lotus

Patru jonci și două baleniere ale neamului peori însoțite de vedetele de patrulare Cormoran 1 și Cormoran 7 vin după o întrerupere de peste șase decenii la marele târg al Florii de lotus . Joncile și două baleniere aruncă ancora în afara portului iar vedetele rapide fac rondouri spectaculoase în jurul lor.Prin portavoce se anunță că cei din neamul peori au de vânzare suluru de pânză și covoare țesute manual , perle albe , perle roz , perle negre sau perle tigrate , chihmimbar , piper , fructe tropicale .Cei ce doresc să cumpere sunt invitați la bord dar nu se va permite accesul nici unei persoane care are asupra sa arme de foc sau arme albe.Se va permite accesul pe parcursul zilei a unui număr limitat de potentiali cumpărători .După ce primii 25 de cumpărărători părăsesc navele , urmează să se permită accesul altor 25 de cumpărărători. La început se încearcă o năvală cu câteva zeci de pirogi dar aceasta e stopată din fașă prin avertizarea cu lovituri de tun .

Apar primii cumpărători , unii dintre ei au figuri dubioase și priviri parșive. Două dintre fetele marinar de pe Cormoran 1 , îmbrăcate în șorturi albe și tricouri mulate pe corp primiesc musafirii . De pe balenieră se coboară scara mobilă dotată cu senzori .Primii patru cumpărători trec fără probleme dar la al cincelea un țiuit în căști semnalează că individul are asupra lui armă de foc și pumnal . Una dintre fetele marinar îi spune să părăsească imediat puntea , tipul devine violent și încearcă să scoată din turban un Glook automatic , moment în care fata marinar îl proptește între ochi gura neagră a unul Colt Magnum iar apoi îi trăsnește în creștet o măciucă apărută ca prin farmec în mâna ei . Tipul este apoi legat subsiori cu o funie și coborît într-una din pirogile cu care au venit cumpărătorii , moment în care izbucnesc zbierăte de furie , se vântură pumnale și macete în aer și se aud focuri de armă .Intervine imediat o barcă Zodiac lansată de Cormoran 7 și câteva scurte rafale de mitralieră trase pe deasupra capetelor indivizilor calmează rapid spiritele. Se încearcă o nouă abordare a flotilei peori cu zeci de pirogi , jonci și bărci cu motor și a navelor de însoțire dar după câteva salve de tun și lansarea la apă a patru barci Zodiac dotate cu mitraliere grele lucrurile intră în normalitate.avatar
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 495
Data de înscriere : 18/10/2008
Varsta : 67
Localizare : Dacia Aeterna

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum