Operatiunea PARLAMENT

In jos

Operatiunea PARLAMENT

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Sam Aug 25, 2018 9:33 am

9.4. Operatiunea PARLAMENT

Aici radio Armata Română din Umbră

Toţi cei care au jefuit şi batjocorit România şi românii vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .

Români ! Vom reintroduce pedeapsa cu moartea pentru cei care s-au făcut şi se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi de trădare naţională . Toţi cei care au jefuit România şi românii sau care au săvîrşit acte de trădare naţională vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .

Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

Fraza zilei : Plâng tulnice în ţara Vrâncioaiei- Colonel Vancea, care e stadiul celorlalte pregătiri ?

- Domnule comandant general ,vă raportez : la Cotroceni cei din SPP nu au opus reyistenţă , perimetrul e securizat.A fost preluat controlul asupra controlorilor civili şi militari ai traficului aerian , oamenii noştri sunt deja în studiourile de emisie ale principalelor televiziuni , clădirile guvernamentale , gările şi aeroporturile sunt în curs de securizare , au fost instalate filtre la intrarea în capitală.

-Transmiteţi ordinul ca toate forţele din teritoriu să intre în dispozitiv ...Îi dăm drumul.Doamne ajută

Cavaleria noptii (3 elicoptere de transport) desanteaza unitati de comando pe cupola Parlamentului. La intrarea in parlament apar în trombă camioane din care debarcă militarii a doua companii FIR , 6 tancoptere şi 10 jepuri de asalt ocupă poziţii de luptă si sunt instalate 3 baterii mobile de rachete.

Jandarmii de la intrare sunt panicaţi , nu ştiu ce se întîmplă , nu ştiu ce trebuie să facă , au ei consemnul lor , consemnul e consemn dar...
- Fiti atenti , foarte atenti .Reprezentăm ARU (Armata Română din Umbră) care azi va prelua în mâinile sale destinele patriei ca să punem capăt hoției , sărăcirii țării și ca să redăm România ROMÂNILOR.Fiecare dintre voi este luat ca țintă de cel puțin doi lunetiști care la cea mai mică suspiciune de atitudine ostilă din partea voastră au ordin să deschidă foc de nimicire.

- Hei , tu , cel de lângă geam , îndepărtează-te imediat de teefon ! Până clarificăm statul vostru ca militari în viitor veți depune imediat armanentul din dotare în mâinile militarilor noștri ...Începe numărătoarea inversă : 10 , 9 , 8 , 7....A, bravo , văd că a învins înțelepciunea și cooperați ....

- Atentiune ! Plutonul unu preia perimetrul exterior , plutoanele doi și trei se constituie în rezeva de intervenție , plutoanele patru și cinci pătrund în clădirea parlamentului și securizeză toate intrările și ieșirile iar cei din trupele speciale au in responsabilitatea lor sala unde are loc sesiunea comună a celor două camere ale parlamentului.EXECUTAREA !

Militarii pătrund desfăşuraţi în lanţ de trăgători în clădirea parlamentului , cei din serviciul de pază sunt neutralizaţi rapid şi profesionist de cei din trupele de comando , ziarişti şi persoane aflate pe holuri se agită panicaţi. La balconul sălii de plen apar militari înarmaţi , alţi militari pătrund simultan în lanţ de trăgători pe intervalele dintre şirurile de fotolii pe care dormitează aleşii naţiunii.

De la pupitrul prezidiului un Tăriceanu livid întreabă :

-Ce se petrece aici ? Cum îndrăzniţi ?

Comandantul general se îndreaptă spre microfonul prezidiului :

- Protestez la ceea ce se întîmplă aici .Stimaţi colegi parlamentari ....icneşte Tăriceanu.

-Ascultă nestimate domn , începînd din acest moment îţi ţii gura închisă , eşti un individ josnic , vinovat de subminarea economiei naţionale şi de trădare naţională în favoarea unui stat străin .Ai pus umărul la jefuirea ţării , ai acumulat averi de sute de miloane de euro , deci , taci sau îţi voi vârî personal înapoi în gură cu pumnul fiecare silabă . se dezlănţuie comandantul general .

- Colonel Vancea , se poate asigura transmisia live ?

- - Domnule comandant general ,vă raportez :Toate televiziunile sunt pregătite să preia transmisia.

- Mulţumesc , colonele.

- Dragi români ! Mi-ar fi plăcut să nu trebuiască să ţin nici o dată acest discurs dar starea de lucruri din ţară a devenit de-a dreptul insuportabilă.În decembrie 1989 aţi avut un vis sublim , aţi visat că vi-aţi redobîndit ţara şi că după ani de cruntă dictatură veţi trăi demn , în democraţie.În loc de democraţie aveţi parte de cleptocraţie .Aţi visat un trai mai bun , locuri de muncă bine plătite , şcoli , spitale , educaţie de calitate pentru copiii voştri .Aţi visat că o să aveţi pentru voi şi copiii voştri o ţară şi aproape patru milioane de români caută această ţară pe afară iar dintre cei rămaşi acasă mulţi trăiesc în cea mai cruntă sărăcie şi nu pot să îşi asigure nici măcar pâinea zilnică în timp ce îmbuibaţii naţiei dintre care mulţi se regăsesc în această sală trăiesc în lux sfidător dar nu prin muncă cinstită ci prin jefuirea ţării.A fost distrusă toată industria ţării , agricultura românească a fost falimentată cu intenţie , 15584 miliarde de euro au fost fraudaţi din avuţia naţională , resursele subsolului au fost înstrăinate în mod oneros , România a devenit terenul de dispută al briganzilor financiari internaţionali , multinaţionalele şi băncile străine sunt ajutate în sopierera statului român tocmai de instituţii ale statului ce în realitate ar trebui să apere statul român.Condamnaţi penal şi inculpaţi dau legi , justiţia este îngenucheată , armata ţării , insuficientă numeric şi prost echipată este incapabilă să apere teritoriul naţional. Marile puteri joacă la ruletă teritoriul naţional , în laboratoarele unor servicii secrete se pregăteşte dezmebrarea ţării .Din aceste motive Armata Română din Umbră a decis ca în aceste momente de cumpănă să preia în mâinile sale destinele ţării pentru a reda România românilor , pentru a reda românilor demnitatea , pentru a asigura tuturor românilor un trai mai bun.

- Stimaţi colegi , asistăm la o lovitură de stat , un puci ...strigă Vosganian cu ochii injectaţi de furie.

- Nestimatul Vosganian , alt guzgan dedulcit la banul public e rugat să tacă , asta dacă nu doreşte să fie miruit cu nişte palme sau eventual cu un pat de puşcă peste gură


9.4. a. Securizare televiziuni , aeroporturi, gari
9.4. b. Unitatile militare sa ramina in cazarmi
9.4. c. Discurs transmis de toate televiziunile
9.4. d. Liste de corupti
9.4. e. Stare de necesitate
9.4. f. Convocare ambasadori
9.4. g. Arestari
9.4. h. Tribunal special

9.4.I. INTERZICEREA partidelor politice vinovate de jefuirea tarii si de atitudini antiromanesti
avatar
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 495
Data de înscriere : 18/10/2008
Varsta : 67
Localizare : Dacia Aeterna

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum