LUMEA DINTRE LUMI

In jos

LUMEA DINTRE LUMI

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Sam Aug 25, 2018 9:14 am

https://sites.google.com/site/bruioanerom/lumea-dintre-lumi
1.6. LUMEA DINTRE LUMI

-Vezi ca voi lipsi o vreme mai indelungată, nu voi putea lua legătura direct cu voi dar vă trimit vești despre mine prin domnisoara Ela pe care ai cunoscut-o azi .

-Trebuie neaparat să pleci ? Ești bătrîn , ești bolnav

1.6. ~LUMEA DINTRE LUMI

1.6. LUMEA DINTRE LUMI

-Vezi ca voi lipsi o vreme mai indelungată, nu voi putea lua legătura direct cu voi dar vă trimit vești despre mine prin domnisoara Ela pe care ai cunoscut-o azi .

-Trebuie neaparat să pleci ? Ești bătrîn , ești bolnav...

-Trebuie , fii tare , ne revedem când va fi posibil .

-Domnule Mihai , pilotul ne roagă să ne grăbim.A zburat sub radar la venire dar probabil poliţia locală a fost alertată şi în plus maşini de intervenţie ale fortelor speciale vin încoace , în circa 20 de minute vor fi aici.

- Bine, îmi iau rămas bun de la soţie şi plecăm.Hai iubito , să te îmbrăţişez.Ai grijă de copii şi de nepoţi , transmite-le toată dragostea mea.

Se smulse din îmbrăţişare şi se îndreptă spre elicopter cu cpul plecat.Ea rămase plângînd privind spre elicopterul negru care se ridică opintit de la sol , urcă în înalturi şi dispăru rapid în noapte.

-Haideţi doamnă , urcaţi în maşină.Trebuie să plecăm .Plecară , ea continuă să plângă pe bancheta din spate ....*

* *

Elicopterul are pe lângă noi şi piloţi alţe patru persoane înarmate cu puşti mitralieră .Zborul cu elicopterul a durat circa o jumătate de oră după care acesta a aterizat într-o poiană înconjurată de o pădure de conifere.Coborîră ,el şi încă două persoane La coborîre se zgribuli de frig , aerul era rece , cu miros de zăpadă Elicopterul îşi luă rapid zborul după care una din persoanele ce îl însoţiră , o femeie după toate aparenţele semnaliză cu o lanternă după care din pădure apărură mai mulţi oameni înarmaţi care trăgeau de dârlogi nişte cai...

-Domnule Mihai , vom continua drumul călare iar dacă vă va fi greu suntem pregătiţi să vă transportăm cu o lectică.În cazul în care veţi dificultăţi cu respiraţia , avem pregătiţi inhalatori şi mască de oxigen.

- Văd că ştiţi cu ce probleme medicale mă confrunt.Mulţumesc pentru grija purtată dar sper să nu fie cazul , haideţi să-i dăm drumul.

După două opriri determinate de faptul că am avut nevoie de oxigen , ne-am continuat călătoria .În depărtare se aude la un moment dat zgomotul unei căderi de apă .

- Cascadă ? întreb eu.

- Aveţi ureche bună , da , e o cascadă şi în acelaşi timp staţia noastră terminus sub lumina lunii.

- Unde mergem nu vom mai avea parte de lumina lunii ? Poate nici de cea a soarelui ....

- Sunteţi perspicace , să aştptăm să ne terminăm călătoria.Veţi avea lumină din plin , vă promit.

Ne continuarăm drumul în tăcere , vegheaţi de razele reci ale lunii...

-Vă rog să mă ţineţi de mână , urmează nişte trepte abrupte.

Urcarăm pe nişte trepte săpate în stâncă , le-am numărat din instinct ...şaptezeci şi două de trepte după care păşirăm pe o pasarelă cu balustradă metalică amplasată sub pintenul de stâncă lat de aproximativ opt metri de sub cascadă...Cascada o vizitasem mai demult când încă făceam drumeţii prin munţi dar nici o dată nu mi-aş fi imaginat că se poate circula lejer sub buza cascadei.Nici o dată nu mi-aş fi imaginat de asemenea că voi rătăci noaptea prin munţi în compania unor oameni misterioşi , tăcuţi şi care poartă arme...

Ne oprim în faţa unui perete abrupt si vertical de stâncă...apeoape instantaneu în stâncă apare o deschizătură liminată cu o lumină albăstruie...

- Să intrăm , îmi zice doamna ce mi-a fost ghid.

Intrăm , în spatele nostru uşa încastrată în stîncă se închide silenţios iar încăperea subterană în care am intrat , o încăpere vastă este inundată acum de o lumină albă ...În faţa noastră un pupitru cu trei monitoare tv la care se află trei tinere îmbrăcate în tunici albe şi înarmate cu pistoale mitralieră...La teral spre stânga , lângă perete , mai multe persoane supravegează circa 22-24 de monitoare care împrăştie o lumină verzuie.

- Poftiţi mai aproape , domnule , îşi spune una dintre cele trei femei de la pupitru. Mă apropii...

-O să vă rugăm ca înainte de a ajunge la întîlnirea preconizată să vă lăsaţi condus la camera de decontaminare , asta ca să prevenim o eventuală infecţie a incintei cu microbi aduşi din exterior iar după decontaminare vă rugăm sî îmbrăcaţi salopeta pregătită pentru dumneavoastră , să puneţi această brăţară electronică pe braţul stâng şi să puneţi acest ecuson pe bluza salopetei.

-Domnule , vă mulţumim că aţi acceptat invitaţia noastră Doamna maior , vă mulţumim , puteţi să vă retrageţi , acum preluăm noi musafirul. zice o persoană apărută de pe un coridor din dreapta incintei.

- Să trăiţi , doamna colonel medic .Am înţeles .Ghidul meu , maior se pare (în ce armă ? îN CE ARMATĂ ?) salută milităreşte , mă salută din priviri , pleacă...O lume fascinantă , misterioasă , în care există organizare de tip militar şi foarte multă lume poartă arme...Unde am nimerit , mă întreb în sinea mea...

- Aveţi multe întrebări , nici una nu va rămîne fără răspuns , îmi spune zâmbind doamna colonel medic , o femeie căruntă de circa patruzeci de ani dar care are un bust generos şi ferm.

- Telepatie ? întrb eu într-o doară ....

-Poate da , poate nu ...telepatie sau doar intuiţie feminină ...Vă rog să mă urmaţi....o urmez disciplinat...

Ne oprim în faţa unei uşi ...

- Intraţi , vă aştept aici...

Intru , în faţa ea văd un monitor cu mesajul : Vă rugăm să vă dezbrăcaţi la bustul gol , puneţi hainele dvs în dulapul din stânga, ecusonul şi brăţara electronică le depuneţi pe măsuţa din faţa dumneavoastră iar apoi deschideţi uşa din dreapta şi intraţi...

Mă conformez , deschid uşa , intru ...În mijlocul încăperii un bazin tip jacuzzi plin cu apă caldă din care ies aburi aromaţi şi ...un comitet de primire alcătuit din trei femei tinere superbe şi goale puşcă...Dau să îmi acopăr bărbăţia intrată instant în erecţie , ele încep să chicotească , las mâinile jos , intru în apă...Un aparat ciudat se apropie , începe să zumzăie , se aprind o serie de beculeţe colorate . se succed lumini rapid , tot mai rapid ...Aparatul se retrage , una dintre naiade vine pe braţ cu un prosop mare , pufos şi mă întreabă privind spre erecţia mea monumentală şi zâmbind ştrengăreşte :

-Doriţi un masaj ?

- Mulţumesc, nu doresc acum ...Poate cu altă ocazie

Iau prosopul , mă şterg grăbit ...

- Sunteţi în regulă , acum mergeţi şi vă îmbrăcaţi după care vă rog să vă puneţi ecusonul şi brăţara electronică aşa cum vi s-a spus.Trec dincolo , mă îmbrac , pun ecusonul şi brăţara electronică , ies , doamna căruntă mă aşteaptă zâmbind :

- Vi-a priit baia , domnul meu ? Mormăi fâstîcit ceva ...

- Acum . să mergem la lifturi, suntem aşteptaţi ... Apropo , numele meu e Roxana , Lungu Roxana , medic de profesie.

-Mulţumesc de informaţie şi dacă nu cer prea mult cum să mă adresey domniei voastre : doamna colonel , doamna doctor , doamna Lungu Roxana ?

Zâmbeşte enigmatic , îşi aranjează zulufii sub boetă şi-şi spune :

- Spuneţi -mi simplu , Roxana

-Mulţumesc Roxana , numle meu îl ştiţi deja ...

-ştiu mult mai multe despre dumneata , domnul meu...Râde iar....

Intram în unul din lifturi , doamna apasa butonul cu cifra nouă...coborîm , se deschide uşa liptului şi ieşim pe un peron îngust , asemînător peronului de metrou.Apare unvehicul cu formă aerodinamică , se închid uşile , vehiculul porneşte , deplasarea e lină , silenţioasă ...opreş te , se deschid usile , coborîm , vehiculul pleacă...Suntem îmtr-o sală circulară , imensă , luminată a giorno ...Liniste de mausoleu ...umbre umane în faţa unor monitoare gigantice ...persoane înarmate cu pistoale mitralieră plasate în faţa unor uşi metalice şi a unor lifturi...Ne oprim in faţa unui pupitru la care se află trei femei , înarmate şi ele presupun ...Ni se scanează ecusoanele şi brătările electronice ...ni se permite trecerea şi ajungem în fata unei usi metalice pe care tronează litera C ... Ni se scanează ecusoanele şi brătările electronice după care uşa se deschide...Intrăm , în centrul camerei sunt plasate două console ...Seamănă mult cu cele la care se fac radiografii încabinetele medicale şi totuşi diferă , au un ceva ce le face

1.7. Aici radio Armata Română din Umbră

Armata Română din Umbră forjează pe nicovala istoriei spada cu care vă va redobîndi ţara şi scutul cu care va apăra România şi românii.Români ! Aţi avut şi veţi avea iar o ţară.Fiţi pregătiţi ! Armata Română din Umbră pregăteşte momentul când România va redeveni a românilor iar toţi cei care au jefuit şi batjocorit România şi românii vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

CUVINTUL ZILEI nor

Aici radio Armata Română din Umbră

Armata Română din Umbră forjează pe nicovala istoriei spada cu care vă va redobîndi ţara şi scutul cu care va apăra România şi românii.Români ! Trădătorii şi spoliatorii de ţară şi complicii lor din afară ţării au jefuir ţara de 15.436 miliarde de euro , bani plasaţi în conturi din paradisuri fiscale sau investiţi în construcţii faraonice , în chefuri cu târfe de lux prin staţiuni exotice.ARU are o evidenţă clară a majorităţii acestor tranzacţii oneroase , banii vor fi fi recuperaţi şi dirijaţi spre construirea de şcoli şi spitale , spre construirea unei infrastructuri moderne , spre asigurarea unui trai decent pentru toţi românii .Toţi cei care au jefuit şi batjocorit România şi românii vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

CUVINTUL ZILEI gand

Aici radio Armata Română din Umbră

Armata Română din Umbră forjează pe nicovala istoriei spada cu care vă va redobîndi ţara şi scutul cu care va apăra România şi românii.Români ! Toate proprietăţile ce revin de drept poporului român vor fi redate proprietarului de drept.În scurtă vreme retrocedările dubioase şi ilegitime în favoarea UDMR , FDRG, Israiel , etc. făcute de trădătorii de neam şi ţară care au guvernat în defavoarea românilor şi au fost complici la jefuirea ţării vor fi anulate.Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

CUVINTELE ZILEI cires

Aici radio Armata Română din Umbră Armata Română din Umbră forjează pe nicovala istoriei spada cu care vă va redobîndi ţara şi scutul cu care va apăra România şi românii.Români ! Toate privatizările şi concesionările de exploatare a bogăţiilor solului şi subsolului care au fost făcute în defavoarea românilor vor fi anulate. Toţi cei care au jefuit şi batjocorit România şi românii vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

CUVINTUL ZILEI pustnicAici radio Armata Română din Umbră Toţi cei care au jefuit şi batjocorit România şi românii vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .Români ! Vom reintroduce pedeapsa cu moartea pentru cei care s-au făcut şi se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi de trădare naţională . Toţi cei care au jefuit România şi românii sau care au săvîrşit acte de trădare naţională vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

CUVINTELE ZILEI gand stingherAici radio Armata Română din Umbră Armata Română din Umbră a forjat pe nicovala istoriei spada cu care vă va redobîndi ţara şi scutul cu care va apăra România şi românii.Români ! a sosit momentul izbăvirii românilor. Armata Română din Umbră iese la lumina zilei pregătită să ridice spada dreptăţii pentru dezrobirea ţării şi pentru a reda România românilor .Români !Fiţi alături de cei ce vor să vă redea ţara şi demnitatea . mândria de a fi români.Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

FRAZA ZILEI cad albele petale ale florii de ciresAici radio Armata Română din Umbră

Toţi cei care au jefuit şi batjocorit România şi românii vor plăti după o dreaptă judecată pentru faptele lor .Români !

Ascultaţi Radio ARU ca să fiţi informaţi şi pregătiţi pentru evenimentele ce urmează să aibă loc în scurtă vreme.

CUVINTUL ZILEI

CUVINTELE ZILEI
avatar
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 495
Data de înscriere : 18/10/2008
Varsta : 67
Localizare : Dacia Aeterna

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum