ambasadorul şi soimii urlători

In jos

ambasadorul şi soimii urlători

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Joi Aug 23, 2018 1:59 pm

https://sites.google.com/site/bruioanerom/ambasadorul-si-soimii-urlatori
10.3. ambasadorul şi soimii urlători

- Excelenţă , mă mulţumesc că aţi venit , vă rog să luaţi loc ..Doriţi o cafea , o bătură , ceva ?

Se aude o bătaie discretă în uşă:

-Intră !

O tânără femeie îmbrăcată în uniformă militară intră avînd două plicuri în mână:

-Domnule comandant general , aveţi informaţiile solicitate

-Mulţumesc , pune-le pe birou.Poţi să te retragi.Femeia salută şi se retrage.

- Nu , nu doresc nimic , vă mulţumesc ...Domnule comandant general , sau să vă spun Domnule premier autodesemnat , nu înţeleg motivul convocării mele intempensive după discuţiile de aseară în condiţiile în care eu am transmis cu celeritate maximă guvernului meu pozitia guvernului dumneavoastră de pucişti m un guvern pe care vă avertizez -aceasta e poziţia oficială a SUA -nu va fi recunoscut de ţara mea şi cred că nici de celellalte state din NATO.Noi colaborăm numai cu guverne rezultate în urma unor alegeri democratice..

Ambasadorul congestionat la faţă se agită , işi scoate din buzunartabachera, bricheta , apoi o batistă imensă cu care îşi şterge fruntea brobonită de transpiraţie .

- Dacă doriţi să fumaţi , puteţi să fumaţi , trimit să vă aducă scrumieră...

- Mulţumesc

- Excelenţă ,am luat act de poziţia guvernului american şi la momentul potrivit vom notifica oficial guvernului dumneavoastră răspunsul nostru ... Dar să lăsăm vorbele mari - colaborarea ţării dumneavoastră numai cu guverne rezultate în urma unor alegeri democratice este ilustrată perfect de colaborarea cu monarhiile arabe din Orientul Apropiat , cu Libia , cu Filipinele sau cu sate din America Llatină sau Africa.Chestiunea cu premier autodesemnat mi se pare o răutate gratuită în condiţiile în care desemnarea mea ca premier interimar a fost făcută prin decret semnat de Presedintele Republicii.

- Un preşedinte izolat între baionete la Cotroceni , vreţi să ziceţi ...

-Nu domnule ambasador , domnul Presedinte a optat să rămînă la Palatul Cotroceni din raţiuni de securitate în condiţiile în care srviciile de informaţii ale ARU au stablit că s-au activat brusc nişte forţe perturbatoare care vor să provoace un Romaidan violent , punct de plecare al destabilizării şi dezmembrării ţării , ceea ce şi explică intervenţia ARU motivată şi decisă să se opună acestor forţe perturbatoare ...

- Domnule comandant general . după cum cred că ştiţi SRI , DAE , serviciile de informaţii ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ministerului de Interne colaborează strâns cu antena CIA de la Bucureşti şi cu serviciile de informaţii ale NATO şi la noi nu ajuns astfel de informaţii.

- Excelenţa voastră , haideţi să discutăm cu cărţile pe masă ...serviciile române de informaţii sunt penetrate de servicii secrete ale unor aşa zise state prietene ,inclusiv de serviicile americane, servicii secrete ale unor aşa zise state prietene inclusiv inclusiv serviicile americane sunt implicate activ în pregătirile pentru provoace un Romaidan violent iar guverne ale unor aşa zise state prietene au negociat cu Rusia şi sateliţii săi dezmembrarea ţării mele.

- Domnule comandant general . protetez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii.

- Excelenţă , protestaţi , e dreptul şi datoria dumneavoastră să o faceţi .Acum însă m cu permisiunea dumneavoastră aş dori să vă expun motivele convocării dumneavoastră la guvernul României ... Noi , cei din ARU avem naivitatea să credem că suntem aliaţi cu drepturi egale cu SUA . motiv pentru care atunci cînd am aflat că serviciile de telecomunicaţii ale navei Mount Whitney , navă ce are comanda Flotei a VI-a sunt insuficient securizate şi am decis să vă informăm.

- Domnule comandant general . protetez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii.Serviciile de telecomunicaţii ale marinei şi armatei SUA funcţionează în condiţii de securizare maximă .

- Excelenţă ,vă rog respectuos să renunţăm la stereotipuri şi să purtăm o discuţie aplicată.Acum o o oră şi jumătate nava amiral a Flotei a şasea a transmis către comandantul portavionului USS Harry Truman următorul mesaj :

Mount Whitney to USS Harry Truman

-Mike, you urgently send the parachutists from the airborne brigade to Ulysses Ulythers in Romania, they together with the garrison at the Mihai Kogalniceanu airport intervene forcefully at Bbucureşti, arrest the junkies and restore the order. Good luck and God bless America .

(Mount Whitney către USS Harry Truman

-Mike , trimiţi urgent paraşutiştii din brigada aeropurtata Şoimii Urlători în România , aceştia împreună cu garnizoana de pe aeroportul Mihai Kogălniceanu intervin în forţă la Bbucureşti , arestează puciştii şi restabilesc ordinea.

Succes si Dumnezeu sa binecuvinteze America)

Mesajul de răspuns al comandantul portavionului USS Harry Truman

Mount Whitney to USS Harry Truman to Mount Whitney

I understand, we go to execution. God bless America

- Domnule comandant general . protestez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii fără suport în realitate.Aceste mesaje repreyintă nişte intoxicări ordinare dar dacă ele ar fi reale ar fi vorba de fapte de fapte de gravitate extremă :partea română prin un serviciu de informaţii fantomă îşi permite să spioneze marina militară a SUA.

- Excelenţă , susţineţi că noi , cei din ARU am căzut victima unei dezinformări ( realizate de cine şi în ce scop ?) .E foarte posibil să fie aşa , noi vă punem la dispoziţie transcriptul celor două mesaje iar alăturat vă punem la dispoziţie înregistrările audio -video ale acestora pe care o să vă rog insistent să le transmiteţi guvernului dumneavoastră iar dacă după aceia vor mai exista dubii , vom cere expertizarea acestor casete de către o parte neutră reprezentată să zicem de câteva ziare şi televiziuni...În eventualitatea în care totuşi aceste mesaje sunt reale vă rog să transmiteţi decidenţilor politici şi militari din ţara dumneavoastră că în eventualitatea în care forţe americane se apropie pe calea aerului sau pe cale terestră de capitala României acestea vor fi tratate ca forţe ostile şi ne-ar părea extrem de rău ca bravii Şoimii Urlători să urle de durere arzînd pe cerul României sau în Câmpia Bărăganului.

- Să înţeleg că dumneavoastră ameninţaţi SUA cu un act de război ?

- Să înţelegeţi că vă previn şi că nu ar fi de dorit ca dragul nostru aliat american să facă greşala să confunde România cu o republică bananieră sau cu o colonie în care câteva sute sau mii de militari americani fac şi desfac guverne.

- În aceste condiţii cred că se impune să încheiem imediat această discuşie şi să mă retrag.

- Domnule ambasador , înainte de a vă retrage vă cer scuze pentru că v-am privat de privilegiul de a figura pentru eternitate drept un luptător împotriva teorismului şi o victimă a luptei aniteroriste.

- Nu vă înţeleg ...

O să înţelegeţi imediat .La intrarea în sediul guvernului a fost instalată imediat după ce am preluat controlul clădirii aparatură de securizare de ultimă generaţie ...În buzunarul hainei dumneavoastră lângă tabacheră şi brichetă se afla o mică sferă de culoare neagră.În timpul conversaţiei noastre amiabile dumneavoastră aţi plasat cu o dexteritate deinvidiat dispoyitivul respectiv sub tăblia mesei. Nu vă obosiţi să negaţi , totul este înregistrat audio-video. Specialiştii noştri au analizat imaginile şi au concluzionat că e vorba de un dispoyitiv exploziv de mare putere ce se activează prin amprentă vocală . A fost asigurat bruiaj radio total încă de la intrarea dvs.în clădire.Acum vă rog să vă ridicaţi pentru ca specialiştii noştri să ridice dispozitivul

pentru expertizare .Cred că e util să vă comunic faptul că absolut totul se înregistrează.

Comandantul general apasă pe butonul interfonului :

-Trimiteţi echipa !

În încăpere intră patru persoane ce transportă diferite aparate.Unul dintre noii veniţi poartă un costum asemănător celui purtat de cosmonauţi .

- VĂ rog să vă îndepărtaţi şi mai mult , ar fi bine să părăsiţi încăperea , veţi putea urmări intervenţia prin intermediul camerelor video.

- Colonele , ce riscăm dacă rămînem în încăpere ?

-Riscaţi totul , inclusiv viaţa.

- Mergem dincolo , atunci.Veniţi , domnule ambasador ?

- Cred că e o neînţelegere sau o înscenare la mijloc.

- Domnule ambasador ,lăsam discuţiile pe mai târziu . Haideţi să lîsîm oamenii să îşi facă treaba.

Comandantul şi ambasadorul trec în camera alăturată. Două monitoare gigantice permit să se vadă şi să se audă tot ce se petrece in camera alăturată.a de

- Dati-i drumul , colonele!

-Am înţeles.îi dăm drumul.Doamne ajută !

-Se înregistrează

Avem de-a face cu un dispozitiv explozivtetranitratul de pentaerythritol, cunoscut mai ales sub denumirile de PETN, PENTA, TEN, corpent şi nitropenta. Este în esenţă un explozibil din casa tonitroglicernelor, care amestecat cu substanţe plasticizate pentru a deveni stabil, devine astfel cel mai puternic explozibil convenţional. Este o substanţă insolubilă şi a fost folosită la fabricarea proiectilelor cu efect brizant. Foarte rar este folosit în stare pură, cel mai adesea fiind folosit în diverse amestecuri pentru a-l face mai stabil şi mai eficientÎn războaie, PETN este folosit cel mai adesea de către trupele de genişti sau cele de comando, pentru distrugerea de poduri, si alte obiective strategice care pot fi minate. A fost folosit de numeroase organizaţii teroriste în diverse atentate, fiind şi în prezent o substanţă extrem de căutată pe plan internaţional. Din nefericire pentru autorităţi, acest explozibil este cel mai adesea nedetectabil la majoritatea controalelor asupra bagajelor din avioane.
avatar
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 495
Data de înscriere : 18/10/2008
Varsta : 67
Localizare : Dacia Aeterna

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum