AMBASADE.................

In jos

AMBASADE.................

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Mar Aug 21, 2018 9:10 pm

CAPITOL 10 - Seara ambasadorilor

 10.1. convocare si anunturi
a. Plicuri personalizate – sa isi retraga in 48 de ore spionii
b. -liste si termene
c. Iesire din UE
d. IESIRE DIN NATO
e. Opturare vizibilitate sateliti de spionaj
 10.2. demonstratia de forta
a. Deplasare aero la poligon experimental si apoi cu masini cu geamuri fumurii
b. Sa fie prezenti atasatii militari
c. Fiecare delegatie cabina separate
d. Fara aparatura foto, audio, video – lasat in anticamera , daca nu se respecta asta, blocat accesul la observare directa
e. Prezentare selectiva arme ofensive si defensive din dotarea FIRST
f. TRAGERI EXPERIMENTALE
g. ZBORURI demonstrative – viteze
– supersonic
- subluminice

- 10.3. ambasadorul şi soimii urlători
- Excelenţă , mă mulţumesc că aţi venit , vă rog să luaţi loc ..Doriţi o cafea , o bătură , ceva ?
Se aude o bătaie discretă în uşă:
-Intră !
O tânără femeie îmbrăcată în uniformă militară intră avînd două plicuri în mână:
-Domnule comandant general , aveţi informaţiile solicitate
-Mulţumesc , pune-le pe birou.Poţi să te retragi.Femeia salută şi se retrage.
- Nu , nu doresc nimic , vă mulţumesc ...Domnule comandant general , sau să vă spun Domnule premier autodesemnat , nu înţeleg motivul convocării mele intempensive după discuţiile de aseară în condiţiile în care eu am transmis cu celeritate maximă guvernului meu pozitia guvernului dumneavoastră de pucişti m un guvern pe care vă avertizez -aceasta e poziţia oficială a SUA -nu va fi recunoscut de ţara mea şi cred că nici de celellalte state din NATO.Noi colaborăm numai cu guverne rezultate în urma unor alegeri democratice..
Ambasadorul congestionat la faţă se agită , işi scoate din buzunartabachera, bricheta , apoi o batistă imensă cu care îşi şterge fruntea brobonită de transpiraţie .
- Dacă doriţi să fumaţi , puteţi să fumaţi , trimit să vă aducă scrumieră...
- Mulţumesc
- Excelenţă ,am luat act de poziţia guvernului american şi la momentul potrivit vom notifica oficial guvernului dumneavoastră răspunsul nostru ... Dar să lăsăm vorbele mari - colaborarea  ţării dumneavoastră numai cu guverne rezultate în urma unor alegeri democratice este ilustrată perfect de colaborarea cu monarhiile arabe din Orientul Apropiat  , cu Libia , cu Filipinele sau cu sate din America Llatină sau Africa.Chestiunea cu premier autodesemnat mi se pare o răutate gratuită în condiţiile în care desemnarea mea ca premier interimar a fost făcută prin decret semnat de Presedintele Republicii.
- Un preşedinte izolat între baionete la Cotroceni , vreţi să ziceţi ...
-Nu domnule ambasador , domnul Presedinte a optat să rămînă la Palatul Cotroceni din raţiuni de securitate în condiţiile în care srviciile de informaţii ale ARU au stablit că s-au activat brusc nişte forţe perturbatoare care vor să provoace un Romaidan violent , punct de plecare al destabilizării şi dezmembrării ţării , ceea ce şi explică intervenţia ARU motivată şi decisă să se opună acestor forţe perturbatoare ...
- Domnule comandant general . după cum cred că ştiţi SRI , DAE , serviciile de informaţii ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ministerului de Interne colaborează strâns cu antena CIA de la Bucureşti şi cu serviciile de informaţii ale NATO şi la noi nu ajuns astfel de informaţii.
- Excelenţa voastră , haideţi să discutăm cu cărţile pe masă ...serviciile române de informaţii sunt penetrate de servicii secrete ale unor aşa zise state prietene ,inclusiv de serviicile americane,  servicii secrete ale unor aşa zise state prietene inclusiv inclusiv serviicile americane sunt implicate activ în pregătirile pentru provoace un Romaidan violent  iar guverne  ale unor aşa zise state prietene au negociat cu Rusia şi sateliţii săi dezmembrarea ţării mele.
- Domnule comandant general . protetez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii.
- Excelenţă , protestaţi , e dreptul şi datoria dumneavoastră să o faceţi .Acum însă m cu permisiunea dumneavoastră aş dori să vă expun motivele convocării dumneavoastră la guvernul României ... Noi , cei din ARU avem naivitatea să credem că suntem aliaţi cu drepturi egale cu  SUA . motiv pentru care atunci cînd am aflat că serviciile de telecomunicaţii ale navei Mount Whitney , navă ce are comanda Flotei a VI-a sunt insuficient securizate şi am decis să vă informăm.
- Domnule comandant general . protetez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii.Serviciile de telecomunicaţii ale marinei şi armatei SUA funcţionează în condiţii de securizare maximă .
- Excelenţă ,vă rog respectuos să renunţăm la stereotipuri şi să purtăm o discuţie aplicată.Acum o o oră şi jumătate nava amiral a Flotei a şasea a transmis către comandantul portavionului USS Harry Truman următorul mesaj :
Mount Whitney to USS Harry Truman
-Mike, you urgently send the parachutists from the airborne brigade to Ulysses Ulythers in Romania, they together with the garrison at the Mihai Kogalniceanu airport intervene forcefully at Bbucureşti, arrest the junkies and restore the order. Good luck and God bless America .
(Mount Whitney către USS Harry Truman
-Mike , trimiţi urgent paraşutiştii din brigada aeropurtata Şoimii Urlători în România , aceştia împreună cu garnizoana de pe aeroportul Mihai Kogălniceanu intervin în forţă la Bbucureşti  , arestează puciştii şi restabilesc ordinea.
Succes si Dumnezeu sa binecuvinteze America)
Mesajul de răspuns al comandantul portavionului USS Harry Truman
Mount Whitney to USS Harry Truman to Mount Whitney
I understand, we go to execution. God bless America
- Domnule comandant general . protestez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii fără suport în realitate.Aceste mesaje repreyintă nişte intoxicări ordinare dar dacă ele ar fi reale ar fi vorba de fapte de fapte de gravitate extremă :partea română prin un serviciu de informaţii fantomă îşi permite să spioneze marina militară a SUA.
- Excelenţă , susţineţi că noi , cei din ARU am căzut victima unei dezinformări ( realizate de cine şi în ce scop ?) .E foarte posibil să fie aşa , noi vă punem la dispoziţie transcriptul celor două mesaje iar alăturat vă punem la dispoziţie înregistrările audio -video ale acestora pe care o să vă rog insistent să le transmiteţi guvernului dumneavoastră iar dacă după aceia vor mai exista dubii , vom cere expertizarea acestor casete de către o parte neutră reprezentată să zicem de câteva ziare şi televiziuni...În eventualitatea în care totuşi aceste mesaje sunt reale vă rog să transmiteţi decidenţilor politici şi militari din ţara dumneavoastră că în eventualitatea în care forţe americane se apropie pe calea aerului sau pe cale terestră de capitala României acestea vor fi tratate ca forţe ostile şi ne-ar părea extrem de rău ca bravii Şoimii Urlători să urle de durere arzînd pe cerul României sau în Câmpia Bărăganului.
- Să înţeleg că dumneavoastră ameninţaţi SUA cu un act de război ?
- Să înţelegeţi că vă previn şi că nu ar fi de dorit ca dragul nostru aliat american să facă greşala să confunde România cu o republică bananieră sau cu o colonie în care câteva sute sau mii de militari americani fac şi desfac guverne.
- În aceste condiţii cred că se impune să încheiem imediat această discuşie şi să mă retrag.
- Domnule ambasador , înainte de a vă retrage vă cer scuze pentru că v-am privat de privilegiul de a figura pentru eternitate drept un luptător împotriva teorismului şi o victimă a luptei aniteroriste.
- Nu vă înţeleg ...
O să înţelegeţi imediat .La intrarea în sediul guvernului a fost instalată imediat după ce am preluat controlul clădirii aparatură de securizare de ultimă generaţie ...În buzunarul hainei dumneavoastră lângă tabacheră şi brichetă se afla o mică sferă de culoare neagră.În timpul conversaţiei noastre amiabile dumneavoastră aţi plasat cu o dexteritate deinvidiat dispoyitivul respectiv sub tăblia mesei. Nu vă obosiţi să negaţi , totul este înregistrat audio-video. Specialiştii noştri au analizat imaginile şi au concluzionat că e vorba de un dispoyitiv exploziv de mare putere ce se activează prin amprentă vocală . A fost asigurat bruiaj radio total încă de la intrarea dvs.în clădire.Acum vă rog să vă ridicaţi pentru ca specialiştii noştri să ridice dispozitivul
pentru expertizare .Cred că e util să vă comunic faptul că absolut totul se înregistrează.
Comandantul general apasă pe butonul interfonului :
-Trimiteţi echipa !
În încăpere intră patru persoane ce transportă diferite aparate.Unul dintre noii veniţi poartă un costum asemănător celui purtat de cosmonauţi .
- VĂ rog să vă îndepărtaţi şi mai mult , ar fi bine să părăsiţi încăperea , veţi putea urmări intervenţia prin intermediul camerelor video.
- Colonele , ce riscăm dacă rămînem în încăpere ?
-Riscaţi totul , inclusiv viaţa.
- Mergem dincolo , atunci.Veniţi , domnule ambasador ?
- Cred că e o neînţelegere sau o înscenare la mijloc.
- Domnule ambasador ,lăsam discuţiile pe mai târziu . Haideţi să lîsîm oamenii să îşi facă treaba.
Comandantul şi ambasadorul trec în camera alăturată. Două monitoare gigantice permit să se vadă şi să se audă tot ce se petrece in camera alăturată.a de
- Dati-i drumul , colonele!
-Am înţeles.îi dăm drumul.Doamne ajută !
-Se înregistrează
Avem de-a face cu un dispozitiv explozivtetranitratul de pentaerythritol, cunoscut mai ales sub denumirile de PETN, PENTA, TEN, corpent şi nitropenta. Este în esenţă un explozibil din casa tonitroglicernelor, care amestecat cu substanţe plasticizate pentru a deveni stabil, devine astfel cel mai puternic explozibil convenţional.Este o substanţă insolubilă şi a fost folosită la fabricarea proiectilelor cu efect brizant. Foarte rar este folosit în stare pură, cel mai adesea fiind folosit în diverse amestecuri pentru a-l face mai stabil şi mai eficientÎn războaie, PETN este folosit cel mai adesea de către trupele de genişti sau cele de comando, pentru distrugerea de poduri, si alte obiective strategice care pot fi minate. A fost folosit de numeroase organizaţii teroriste în diverse atentate, fiind şi în prezent o substanţă extrem de căutată pe plan internaţional. Din nefericire pentru autorităţi, acest explozibil este cel mai adesea nedetectabil la majoritatea controalelor asupra bagajelor din avioane.
- 10.3.1. Interviul la CNN si reacţia ambasadorului  RUSIEI
CNN : Bună seara şi vă mulţumesc în numele CNN şi telespectatorilor noştri pentru oportunitatea acestui interviu.
R : Cu plăcere şi vă mulţumesc la rândul meu în numele meu personal şi al românilor pentru că ne oferiţi posibilitatea să facem cunoscute opiniei publice şi nu în ultimul rând românilor din diaspora problemele cu care se confruntă ţara , marile provocări ale perioadei şi viziunea noastră despre drumul de urmat. De altfel în perioada imediat următoare vom lansa prpoprii noştri sateliţi de telecomunicaţii şi vom inaugura trei sau patru noi posturi de televiziune care vor emite în limba română dar vor avea şi emisiuni în principalele limbi de circulaţie internaţională.
CNN : Wow , asta da ştire , cred că suntem primii care o vom da publicităţii.
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
R :
CNN :
R :
CNN : cum comentaţi declaraţia generalului rus Ivanov potrivit căreia dacă se va vrea în şase ore unităţile de desant ale marinei ruse vor defila prin centrul oraşului -port Constanţa iar în maximum douăsprezece ore unităţi de blindate şi de arme întrunite vor defila prin Piaţa Victoriei din Bucureşti , capitala României ?
R : Bunicul meu avea o vorbă : Vise taică , vise....Ruşii pot încerca dar , o spun cu toată seriozitatea , ar fi riscant să o facă deoarece tancurile ruseşti ar fi transformate în torţe încă din momentul trecerii frontierei de stat a României , navele de desant şi avioanele de transport ruseşti ar fi distruse toate iar bravii şi militari din unităţile de desant ar defila prin Constanţa sau prin capitală dar între baionete româneşti ....
CNN : Felicitări distinse domn , e o glumă extraordinară , telespectatorii noştri o vor aprecia ca atare.
R : Nu e o glumă , e o posibilitate realistă , obiectivă , dacă va fi cazul şi sper să nu se ajungă acolo va deveni realitate.
CNN : Este o chestiune absolut utopică .Cu tot respectul , de la Napoleon încoace nici un militar străin nu a pus piciorul în Piaţa Roşie decît ca urmare a unor invitaţii adresate diferitelor state de a trimite unităţi la parada anuală de la Moscova organizată de Ziua Victoriei .Steag Țara Trupe active Rezerve Paramilitari Total Total per 1000 Activi per 1000


Romania[154]
73.350 45.000 79.900 198.250 8,9 3.3

Russian Federation[155][156][n]
766.000 2.035.000 449.000 3.250.000 22,7 5.3

R : Uneori , zic unii , istoria are obiceiul să se repete
CNN : Văd că zâmbiţi , deci , e glumă , reuşită , foarte reuşită dar  glumă totuşi
R : Vă spun cu toată serioyitatea , nu e o glumă .Am deplina proprietate a termenilor şi responsabilitatea a ceea ce spun .
CNN : Bine , dar e hazardant ceea ce spuneţi .Nici NATO nu e atît de tranşant când e vorba de o ipotetică izbucnire a unui conflict militar cu federaţia rusă .Să nu uităm faptul că Rusia dispune de o armată de 766000 militari , că poate mobiliza rapid 20530000 de reyervişti şi circa 450000 combatanţi din formaţiunile paramilitare.În plus , Rusia dispune de 6000 tancuri , numeroase avioane , nave de război şi peste 2000 de focoase nucleare.Ce aţi putea să îi opuneţi ? Sau poate contaţi pe un sprijin masiv din partea NATO ?
R : Avem evaluările noastre în legătură cu potenţialul militar al Rusiei şi apropo de un ipotetic sprijin masiv din partea NATO , avem experienţa nefericită a unor alianţe militare cu mari puteri ale lumii şi cu încălcarea de către acei aliaţi obligaţiilor ce le reveneau . Românii au fost mereu carne de tun pentru alţii , e timpul să ne reamintim că România a fost puternică şi respectată atunci când a fost condusă şi a acţionat  sub imperativul devizei PRIN NOI ÎNSINE !
CNN :OK , la nivel declarativ e frumos ceea ce spuneţi dar credeţi că în eventualitatea unei agresiuni ruseşti de amploare cei 73350 de militari de care dispune armata română , a armată slab echipată vor putea ţine piept unei invazii ruseşti fără sprijin NATO în condiţiile în care armata română nu poate nici măcar să asigure patrule aeriene în caz de intruziune a unor avioane militare ruseşti decît apelând la aviaţia unor ţări membre NATO ?
R :  
CNN :Cum comentaţi declaraţia lui Anatoli Petrenko, ministrul adjunct al apărării din Ucraina privind integrarea europeană la Conferinţa Internaţională privind NATO:" Rusia a strâns în Crimeea ocupată temporar peste 32,000 de militari, 174 de sisteme de artilerie, 113 de avioane, nave de război şi submarine, ca Ei bine, ca s-400 apărare aeriană şi sisteme tactice de rachete tactice iskander. Rusia a desfășurat, de asemenea, opt nave de război și submarine echipate cu rachete kalibr, și au creat sisteme de rachete anti-navă de coastă și bal." ?
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN : Impresia mea este că prin acest gen de declaraţii veţi irita Rusia ....
R : Cred că e timpul să începem să mai irităm şi noi Rusia care ne-a iritat mereu începînd din 1711 când Dimitrie Cantemir domnul Moldovei a luat decizia neinspirată a unei alianţe cu Rusia.
1787-88
1916
1917
1940

- 10.3.2. Interviul la CNN si reacţia ambasadorului  RUSIEI


g. ZBORURI demonstrative – viteze
– supersonic
- hipersonice
- subluminice
-superluminice

CAPITOL 10 B - 25.2.3. ora Z minus… anuntati-va guvernele …..
a. Acum e ora Z minus 60 de minute
b. La ora Z vor avea loc explozii nucleare dirijate
c. Anuntate eventualele nave aflate in zona sa paraseasca imediat perietrele viitoarelor explozii
CAPITOL 10 - Seara ambasadorilor

 10.1. convocare si anunturi
a. Plicuri personalizate – sa isi retraga in 48 de ore spionii
b. -liste si termene
c. Iesire din UE
d. IESIRE DIN NATO
e. Opturare vizibilitate sateliti de spionaj
 10.2. demonstratia de forta
a. Deplasare aero la poligon experimental si apoi cu masini cu geamuri fumurii
b. Sa fie prezenti atasatii militari
c. Fiecare delegatie cabina separate
d. Fara aparatura foto, audio, video – lasat in anticamera , daca nu se respecta asta, blocat accesul la observare directa
e. Prezentare selectiva arme ofensive si defensive din dotarea FIRST
f. TRAGERI EXPERIMENTALE
g. ZBORURI demonstrative – viteze
– supersonic
- subluminice

- 10.3. ambasadorul şi soimii urlători
- Excelenţă , mă mulţumesc că aţi venit , vă rog să luaţi loc ..Doriţi o cafea , o bătură , ceva ?
Se aude o bătaie discretă în uşă:
-Intră !
O tânără femeie îmbrăcată în uniformă militară intră avînd două plicuri în mână:
-Domnule comandant general , aveţi informaţiile solicitate
-Mulţumesc , pune-le pe birou.Poţi să te retragi.Femeia salută şi se retrage.
- Nu , nu doresc nimic , vă mulţumesc ...Domnule comandant general , sau să vă spun Domnule premier autodesemnat , nu înţeleg motivul convocării mele intempensive după discuţiile de aseară în condiţiile în care eu am transmis cu celeritate maximă guvernului meu pozitia guvernului dumneavoastră de pucişti m un guvern pe care vă avertizez -aceasta e poziţia oficială a SUA -nu va fi recunoscut de ţara mea şi cred că nici de celellalte state din NATO.Noi colaborăm numai cu guverne rezultate în urma unor alegeri democratice..
Ambasadorul congestionat la faţă se agită , işi scoate din buzunartabachera, bricheta , apoi o batistă imensă cu care îşi şterge fruntea brobonită de transpiraţie .
- Dacă doriţi să fumaţi , puteţi să fumaţi , trimit să vă aducă scrumieră...
- Mulţumesc
- Excelenţă ,am luat act de poziţia guvernului american şi la momentul potrivit vom notifica oficial guvernului dumneavoastră răspunsul nostru ... Dar să lăsăm vorbele mari - colaborarea  ţării dumneavoastră numai cu guverne rezultate în urma unor alegeri democratice este ilustrată perfect de colaborarea cu monarhiile arabe din Orientul Apropiat  , cu Libia , cu Filipinele sau cu sate din America Llatină sau Africa.Chestiunea cu premier autodesemnat mi se pare o răutate gratuită în condiţiile în care desemnarea mea ca premier interimar a fost făcută prin decret semnat de Presedintele Republicii.
- Un preşedinte izolat între baionete la Cotroceni , vreţi să ziceţi ...
-Nu domnule ambasador , domnul Presedinte a optat să rămînă la Palatul Cotroceni din raţiuni de securitate în condiţiile în care srviciile de informaţii ale ARU au stablit că s-au activat brusc nişte forţe perturbatoare care vor să provoace un Romaidan violent , punct de plecare al destabilizării şi dezmembrării ţării , ceea ce şi explică intervenţia ARU motivată şi decisă să se opună acestor forţe perturbatoare ...
- Domnule comandant general . după cum cred că ştiţi SRI , DAE , serviciile de informaţii ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ministerului de Interne colaborează strâns cu antena CIA de la Bucureşti şi cu serviciile de informaţii ale NATO şi la noi nu ajuns astfel de informaţii.
- Excelenţa voastră , haideţi să discutăm cu cărţile pe masă ...serviciile române de informaţii sunt penetrate de servicii secrete ale unor aşa zise state prietene ,inclusiv de serviicile americane,  servicii secrete ale unor aşa zise state prietene inclusiv inclusiv serviicile americane sunt implicate activ în pregătirile pentru provoace un Romaidan violent  iar guverne  ale unor aşa zise state prietene au negociat cu Rusia şi sateliţii săi dezmembrarea ţării mele.
- Domnule comandant general . protetez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii.
- Excelenţă , protestaţi , e dreptul şi datoria dumneavoastră să o faceţi .Acum însă m cu permisiunea dumneavoastră aş dori să vă expun motivele convocării dumneavoastră la guvernul României ... Noi , cei din ARU avem naivitatea să credem că suntem aliaţi cu drepturi egale cu  SUA . motiv pentru care atunci cînd am aflat că serviciile de telecomunicaţii ale navei Mount Whitney , navă ce are comanda Flotei a VI-a sunt insuficient securizate şi am decis să vă informăm.
- Domnule comandant general . protetez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii.Serviciile de telecomunicaţii ale marinei şi armatei SUA funcţionează în condiţii de securizare maximă .
- Excelenţă ,vă rog respectuos să renunţăm la stereotipuri şi să purtăm o discuţie aplicată.Acum o o oră şi jumătate nava amiral a Flotei a şasea a transmis către comandantul portavionului USS Harry Truman următorul mesaj :
Mount Whitney to USS Harry Truman
-Mike, you urgently send the parachutists from the airborne brigade to Ulysses Ulythers in Romania, they together with the garrison at the Mihai Kogalniceanu airport intervene forcefully at Bbucureşti, arrest the junkies and restore the order. Good luck and God bless America .
(Mount Whitney către USS Harry Truman
-Mike , trimiţi urgent paraşutiştii din brigada aeropurtata Şoimii Urlători în România , aceştia împreună cu garnizoana de pe aeroportul Mihai Kogălniceanu intervin în forţă la Bbucureşti  , arestează puciştii şi restabilesc ordinea.
Succes si Dumnezeu sa binecuvinteze America)
Mesajul de răspuns al comandantul portavionului USS Harry Truman
Mount Whitney to USS Harry Truman to Mount Whitney
I understand, we go to execution. God bless America
- Domnule comandant general . protestez vehemnet faţă de insinuările dumneavoastră şi resping categoric aceste afirmaţii fără suport în realitate.Aceste mesaje repreyintă nişte intoxicări ordinare dar dacă ele ar fi reale ar fi vorba de fapte de fapte de gravitate extremă :partea română prin un serviciu de informaţii fantomă îşi permite să spioneze marina militară a SUA.
- Excelenţă , susţineţi că noi , cei din ARU am căzut victima unei dezinformări ( realizate de cine şi în ce scop ?) .E foarte posibil să fie aşa , noi vă punem la dispoziţie transcriptul celor două mesaje iar alăturat vă punem la dispoziţie înregistrările audio -video ale acestora pe care o să vă rog insistent să le transmiteţi guvernului dumneavoastră iar dacă după aceia vor mai exista dubii , vom cere expertizarea acestor casete de către o parte neutră reprezentată să zicem de câteva ziare şi televiziuni...În eventualitatea în care totuşi aceste mesaje sunt reale vă rog să transmiteţi decidenţilor politici şi militari din ţara dumneavoastră că în eventualitatea în care forţe americane se apropie pe calea aerului sau pe cale terestră de capitala României acestea vor fi tratate ca forţe ostile şi ne-ar părea extrem de rău ca bravii Şoimii Urlători să urle de durere arzînd pe cerul României sau în Câmpia Bărăganului.
- Să înţeleg că dumneavoastră ameninţaţi SUA cu un act de război ?
- Să înţelegeţi că vă previn şi că nu ar fi de dorit ca dragul nostru aliat american să facă greşala să confunde România cu o republică bananieră sau cu o colonie în care câteva sute sau mii de militari americani fac şi desfac guverne.
- În aceste condiţii cred că se impune să încheiem imediat această discuşie şi să mă retrag.
- Domnule ambasador , înainte de a vă retrage vă cer scuze pentru că v-am privat de privilegiul de a figura pentru eternitate drept un luptător împotriva teorismului şi o victimă a luptei aniteroriste.
- Nu vă înţeleg ...
O să înţelegeţi imediat .La intrarea în sediul guvernului a fost instalată imediat după ce am preluat controlul clădirii aparatură de securizare de ultimă generaţie ...În buzunarul hainei dumneavoastră lângă tabacheră şi brichetă se afla o mică sferă de culoare neagră.În timpul conversaţiei noastre amiabile dumneavoastră aţi plasat cu o dexteritate deinvidiat dispoyitivul respectiv sub tăblia mesei. Nu vă obosiţi să negaţi , totul este înregistrat audio-video. Specialiştii noştri au analizat imaginile şi au concluzionat că e vorba de un dispoyitiv exploziv de mare putere ce se activează prin amprentă vocală . A fost asigurat bruiaj radio total încă de la intrarea dvs.în clădire.Acum vă rog să vă ridicaţi pentru ca specialiştii noştri să ridice dispozitivul
pentru expertizare .Cred că e util să vă comunic faptul că absolut totul se înregistrează.
Comandantul general apasă pe butonul interfonului :
-Trimiteţi echipa !
În încăpere intră patru persoane ce transportă diferite aparate.Unul dintre noii veniţi poartă un costum asemănător celui purtat de cosmonauţi .
- VĂ rog să vă îndepărtaţi şi mai mult , ar fi bine să părăsiţi încăperea , veţi putea urmări intervenţia prin intermediul camerelor video.
- Colonele , ce riscăm dacă rămînem în încăpere ?
-Riscaţi totul , inclusiv viaţa.
- Mergem dincolo , atunci.Veniţi , domnule ambasador ?
- Cred că e o neînţelegere sau o înscenare la mijloc.
- Domnule ambasador ,lăsam discuţiile pe mai târziu . Haideţi să lîsîm oamenii să îşi facă treaba.
Comandantul şi ambasadorul trec în camera alăturată. Două monitoare gigantice permit să se vadă şi să se audă tot ce se petrece in camera alăturată.a de
- Dati-i drumul , colonele!
-Am înţeles.îi dăm drumul.Doamne ajută !
-Se înregistrează
Avem de-a face cu un dispozitiv explozivtetranitratul de pentaerythritol, cunoscut mai ales sub denumirile de PETN, PENTA, TEN, corpent şi nitropenta. Este în esenţă un explozibil din casa tonitroglicernelor, care amestecat cu substanţe plasticizate pentru a deveni stabil, devine astfel cel mai puternic explozibil convenţional.Este o substanţă insolubilă şi a fost folosită la fabricarea proiectilelor cu efect brizant. Foarte rar este folosit în stare pură, cel mai adesea fiind folosit în diverse amestecuri pentru a-l face mai stabil şi mai eficientÎn războaie, PETN este folosit cel mai adesea de către trupele de genişti sau cele de comando, pentru distrugerea de poduri, si alte obiective strategice care pot fi minate. A fost folosit de numeroase organizaţii teroriste în diverse atentate, fiind şi în prezent o substanţă extrem de căutată pe plan internaţional. Din nefericire pentru autorităţi, acest explozibil este cel mai adesea nedetectabil la majoritatea controalelor asupra bagajelor din avioane.
- 10.3.1. Interviul la CNN si reacţia ambasadorului  RUSIEI
CNN : Bună seara şi vă mulţumesc în numele CNN şi telespectatorilor noştri pentru oportunitatea acestui interviu.
R : Cu plăcere şi vă mulţumesc la rândul meu în numele meu personal şi al românilor pentru că ne oferiţi posibilitatea să facem cunoscute opiniei publice şi nu în ultimul rând românilor din diaspora problemele cu care se confruntă ţara , marile provocări ale perioadei şi viziunea noastră despre drumul de urmat. De altfel în perioada imediat următoare vom lansa prpoprii noştri sateliţi de telecomunicaţii şi vom inaugura trei sau patru noi posturi de televiziune care vor emite în limba română dar vor avea şi emisiuni în principalele limbi de circulaţie internaţională.
CNN : Wow , asta da ştire , cred că suntem primii care o vom da publicităţii.
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
R :
CNN :
R :
CNN : cum comentaţi declaraţia generalului rus Ivanov potrivit căreia dacă se va vrea în şase ore unităţile de desant ale marinei ruse vor defila prin centrul oraşului -port Constanţa iar în maximum douăsprezece ore unităţi de blindate şi de arme întrunite vor defila prin Piaţa Victoriei din Bucureşti , capitala României ?
R : Bunicul meu avea o vorbă : Vise taică , vise....Ruşii pot încerca dar , o spun cu toată seriozitatea , ar fi riscant să o facă deoarece tancurile ruseşti ar fi transformate în torţe încă din momentul trecerii frontierei de stat a României , navele de desant şi avioanele de transport ruseşti ar fi distruse toate iar bravii şi militari din unităţile de desant ar defila prin Constanţa sau prin capitală dar între baionete româneşti ....
CNN : Felicitări distinse domn , e o glumă extraordinară , telespectatorii noştri o vor aprecia ca atare.
R : Nu e o glumă , e o posibilitate realistă , obiectivă , dacă va fi cazul şi sper să nu se ajungă acolo va deveni realitate.
CNN : Este o chestiune absolut utopică .Cu tot respectul , de la Napoleon încoace nici un militar străin nu a pus piciorul în Piaţa Roşie decît ca urmare a unor invitaţii adresate diferitelor state de a trimite unităţi la parada anuală de la Moscova organizată de Ziua Victoriei .Steag Țara Trupe active Rezerve Paramilitari Total Total per 1000 Activi per 1000


Romania[154]
73.350 45.000 79.900 198.250 8,9 3.3

Russian Federation[155][156][n]
766.000 2.035.000 449.000 3.250.000 22,7 5.3

R : Uneori , zic unii , istoria are obiceiul să se repete
CNN : Văd că zâmbiţi , deci , e glumă , reuşită , foarte reuşită dar  glumă totuşi
R : Vă spun cu toată serioyitatea , nu e o glumă .Am deplina proprietate a termenilor şi responsabilitatea a ceea ce spun .
CNN : Bine , dar e hazardant ceea ce spuneţi .Nici NATO nu e atît de tranşant când e vorba de o ipotetică izbucnire a unui conflict militar cu federaţia rusă .Să nu uităm faptul că Rusia dispune de o armată de 766000 militari , că poate mobiliza rapid 20530000 de reyervişti şi circa 450000 combatanţi din formaţiunile paramilitare.În plus , Rusia dispune de 6000 tancuri , numeroase avioane , nave de război şi peste 2000 de focoase nucleare.Ce aţi putea să îi opuneţi ? Sau poate contaţi pe un sprijin masiv din partea NATO ?
R : Avem evaluările noastre în legătură cu potenţialul militar al Rusiei şi apropo de un ipotetic sprijin masiv din partea NATO , avem experienţa nefericită a unor alianţe militare cu mari puteri ale lumii şi cu încălcarea de către acei aliaţi obligaţiilor ce le reveneau . Românii au fost mereu carne de tun pentru alţii , e timpul să ne reamintim că România a fost puternică şi respectată atunci când a fost condusă şi a acţionat  sub imperativul devizei PRIN NOI ÎNSINE !
CNN :OK , la nivel declarativ e frumos ceea ce spuneţi dar credeţi că în eventualitatea unei agresiuni ruseşti de amploare cei 73350 de militari de care dispune armata română , a armată slab echipată vor putea ţine piept unei invazii ruseşti fără sprijin NATO în condiţiile în care armata română nu poate nici măcar să asigure patrule aeriene în caz de intruziune a unor avioane militare ruseşti decît apelând la aviaţia unor ţări membre NATO ?
R :  
CNN :Cum comentaţi declaraţia lui Anatoli Petrenko, ministrul adjunct al apărării din Ucraina privind integrarea europeană la Conferinţa Internaţională privind NATO:" Rusia a strâns în Crimeea ocupată temporar peste 32,000 de militari, 174 de sisteme de artilerie, 113 de avioane, nave de război şi submarine, ca Ei bine, ca s-400 apărare aeriană şi sisteme tactice de rachete tactice iskander. Rusia a desfășurat, de asemenea, opt nave de război și submarine echipate cu rachete kalibr, și au creat sisteme de rachete anti-navă de coastă și bal." ?
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN :
R :
CNN : Impresia mea este că prin acest gen de declaraţii veţi irita Rusia ....
R : Cred că e timpul să începem să mai irităm şi noi Rusia care ne-a iritat mereu începînd din 1711 când Dimitrie Cantemir domnul Moldovei a luat decizia neinspirată a unei alianţe cu Rusia.
1787-88
1916
1917
1940

- 10.3.2. Interviul la CNN si reacţia ambasadorului  RUSIEI


g. ZBORURI demonstrative – viteze
– supersonic
- hipersonice
- subluminice
-superluminice

CAPITOL 10 B - 25.2.3. ora Z minus… anuntati-va guvernele …..
a. Acum e ora Z minus 60 de minute
b. La ora Z vor avea loc explozii nucleare dirijate
c. Anuntate eventualele nave aflate in zona sa paraseasca imediat perietrele viitoarelor explozii

CAPITOL 11 - 25.2.4. TIC TAC ora Z minus…
a. Ora Z minus 58 de minute –“somatie” SUA
b. Ora Z minus 54 de minute –“somatie”NATO
c. Ora Z minus 52de minute –“somatie”CHINA
d. Ora Z minus 49 de minute –“somatie”RUSIA
e. Ora Z minus 48 de minute –“somatie”ISRAIEL


avatar
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 495
Data de înscriere : 18/10/2008
Varsta : 67
Localizare : Dacia Aeterna

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum