Cultul satanic care guvernează lumea

In jos

Cultul satanic care guvernează lumea

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Lun Iul 23, 2018 6:34 am

Cultul satanic care guvernează lumea
6 mai 2017
Cum poate cineva să vâneze o mie și doi să pună zece mii în fugă dacă nu

Dumnezeu le-a eliberat în mâini inamice? "Deuteronom 32:30
Războiul nostru de cultură descrie rezistența la inducerea societății
într-un cult satanic , iluminați (adică cabalism, francmasonerie, comunism).
Un cult satanic controlează și își exploatează membrii prin corupere
și făcându-i bolnavi. Revizuiesc un articol de bază care descrie
cum a fost colonizată omenirea.

din 16 octombrie 2007
De Henry Makow Ph.D.

"Fie convertiți la islam sau muriți". Aceasta a fost alegerea sultanului turc pentru Sabbatai Zevi, autoproclamată "Mesia" evreiască în 1666.

Zevi a recurs la o practică evreiască comună. Dar Zevi nu era un evreu obișnuit. El a condus o erezie populară, bazată pe cabalism. Rabinii l-au denunțat pe el și pe urmașii săi.

După "conversie", peste un milion de adepți, care mai târziu au inclus finanțatori precum Rothschild, i-au imitat exemplul. Dar ei nu s-au prefăcut că sunt musulmani sau creștini. Se pretinde că sunt și evrei.
Izbăvitorul comunist Bella Dodd a dezvăluit că, în anii 1930, Partidul Comunist avea 1100 de membri care au aderat la Preoția Catolică . Ei au devenit episcopi, cardinali și papi.

Prin această strategie, acest cult satanic a infiltrat și a subminat majoritatea guvernelor și religiilor și a stabilit o tiranie invizibilă fără să atragă prea multă atenție. În cuvintele cercetătorului talentat Clifford Shack:

"Prin infiltrare, stealth și viclenie, această rețea invizibilă a venit să ne conducă pe toți." Patruzeci și unu de ani după moartea lui Shabbatai Zevi, în 1717, s-ar infiltra în bresle Masoneria în Anglia și va înființa Francmasoneria ... [succesorul lui Zevi] Francmasoneria cunoscută sub numele de Illuminați, formată în 1776. Francmasoneria va deveni forța ascunsă în spatele evenimentelor revoluțiilor [americane, franceze și ruse], creațiile ONU și Israelului, ambele războaie mondiale (inclusiv Holocaustul) și asasinatele fraților Kennedy care, împreună cu tatăl lor, au încercat să lucreze pe teritoriul american.

Sabbatean / Frankiștii, sunt numiți "Cultul ochiului cu totul privit", sunt chameleoni politici și religioși. Sunt peste tot ... există putere. Sunt băieții buni și băieții răi. Al doilea război mondial a fost un prim exemplu. Următorii lideri au fost membri ai "Cultului ochiului cu totul viu" (Sabbatean / Frankiștii): Franklin D. Roosevelt; Winston Churchill; Adolph Hitler; Eugenio Pacelli (Papa Pius al XII-lea); Francisco Franco; Benito Mussolini; Hirohito și Mao Tse-Tung. "


INCIDENȚE
Dacă domnul Shack este corect, istoricii, educatorii și jurnaliștii susțin o realitate falsă și / sau cultura ur este un psihologic elaborat. . Percepția noastră asupra experienței umane este formată de o societate secretă ocultă.
Evident, Sabatele și descendenții acestora ar trebui să ne consolideze atenția. În schimb, ele sunt ascunse de vedere. Ele au fost decisive în așa-numitele "Iluminări", "secularism" și "modernism". Acestea sunt doar pași ai copilului față de Satanismul lor.
Potrivit rabinului Marvin Antelman, ei cred că sunt păcătoși și ar trebui să fie practicați de dragul lor. Întrucât Mesia va fi ca atunci când oamenii vor deveni neprihăniți sau corupți, Sabatele au optat pentru deznădejde: "Din moment ce nu putem fi cu toții sfinți, să fim păcătoși".
Binevărul lor blasfemos "cine știe interzis" a devenit mai târziu satanistul "face cum dorești", expresia sentimentului lor "religios". Total amoral, ei cred că "capătul justifică mijloacele". ("Pentru a elimina opiacea", Vol 2 p 87 )
În 1756, Iacob Frank și urmașii săi au fost excomunicați de rabinii. Antelman spune că Sabatele s-au aflat în spatele mișcărilor reformate, liberale și revoluționare din secolul al nouăsprezecelea. Ei au fost, de asemenea, în spatele mișcărilor de reformă și conservatoare din iudaism, inclusiv "Haskalah", adică asimilarea evreiască. Cu alte cuvinte, evreii au fost influențați de Sabate și nici nu-l cunosc.
Aceasta este tactica lor. Ei nu susțin regatul Satanic. Ele sunt o modalitate de a trăi existența lui Dumnezeu, cerând "eliberarea sexuală", "independența" femeilor, "incluziunea", "internaționalismul", "diversitatea" și "toleranța religioasă". Toți cu o agendă ascunsă: să submineze "toate forțele colective, cu excepția propriilor noastre".

SEXUAL EXCESE CA UN RELIGIE

Ni se spune că "sexul liber" este "progresiv și modern". De fapt, secta Sabatului a fost răsfățată de împărțirea soției, de orgi de sex, de adulter și de incest pentru mai mult de 350 de ani. Ei au promovat și sexul interrasial. Ei ne-au indus parțial în cult.

Adăpostul, fiul lui Shlomo, a mărturisit cu tristețe și a respins-o pe Tora și ia încurajat pe soția lui să facă sex cu Hershel. "Eu sunt vinovat". Nu a vrut. (111)
Abandonarea sexuală este caracteristică comunismului, o ieșire directă a Sabatului. Iacob Frank și-a schimbat soția frumoasă pentru a recruta oameni influenți. Membrii feminini ai Partidului Comunist au fost folosiți în același mod. Adam Weishaupt, fondatorul Iluminatilor, ia însărcinat pe cumnata.
Un anecdot pertinent: În cartea sa, "Cealaltă parte a decepției", def. Victor Mossad Victor Ostrovsky a descris modul în care Mossad se relaxează. La o petrecere, personalul, inclusiv multe femei tinere necăsătorite, s-au adunat în jurul unei piscine, complet goale . Orgie. Abandonarea sexuală. Sabateanism.

"HOLOCAUSTUL"

Influența conspirației Sabate este ascunsă la vedere. De exemplu, termenul "Holocaust" este folosit fără a ține seama de adevăratul său înțeles. Rabbi Antelman afirmă că înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, termenul "ofertă arsă", ca și în sacrificiu. (P.199)
El îl citează pe Bruno Bettleheim, care spune că "chemarea celei mai dureroase, cele mai brutale și mai groaznice crimii de masă pentru" arderile arse "este o sacrilegare, o profanare a lui Dumnezeu și a omului". (205)
Cui sacrificiu a fost? În ce scop? Are ceva de-a face cu practica ocultă a Sabatului. De fiecare dată când folosim acest cuvânt, ne implicăm involuntar în sacrilegii lor.
Potrivit lui Antelman, Sabatele i-au urât pe evrei și au căutat dispariția lor. El citează rabinii care au avertizat încă din 1750 că dacă evreii nu ar fi opri Sabatele, ei ar fi distruși de ei. (209)
Evreii și evreii din Statele Unite au încercat să salveze evreii europeni de genocid, Antelman afirmă că "comunitățile conservatoare și de reformă [din SUA] și-au pierdut calea veselă ignorând aceste activități. B'nai Brith nu a făcut nimic. (217)
Sabatele se căsătoresc numai în secta lor demonică. Adesea, se căsătoresc cu neamuri bogate, influente. Astfel, cel de-al patrulea baron Rothschild (lui Iacov) nu era evreu, nici nu este soția lui.
Un alt exemplu este căsătoria lui Karenna, fiica lui Al Gore, cu Andrew Schiff, nepotul lui Jacob Schiff. Tatăl lui Gore era senator, sponsorizat de Armand Hammer (Occidental Petroleum), al cărui tată a fost fondatorul partidului comunist american. Ca și Hitlery și Dubya, Al Gore este un alt agent Illuminati .

CONCLUZIE

Omenirea se află în mâinile unui cult satanic vicios, a cărui putere este atât de mare, încât poate duce la un război ascuns împotriva umanității neobservate. Ei pot convinge pe toată lumea că este rasistă și că nu are cum să creadă.
Societatea occidentală este falimentată din punct de vedere moral. Această rețea elaborată de cult controlează politica, informația și cultura. Cei mai mulți lideri sunt dușmani sau trădători. Inteligentul a fost mituit în timp ce publicul este distras și locuiește într-un paradis nebun.

Ca majoritatea națiunilor și religiilor, evreii au fost subminați din interior. Sioniștii sunt pioni ai sabateanilor care au folosit "holocaustul" pentru a institui crearea Israelului. Milioane de evrei au fost "sacrificați" pentru a crea la patria Sabatului, pentru a "oferi arderi" lui Satana, la capitala NWO lor.

Dumnezeu a dat omului Viața: un miracol plin de frumusețe și semnificație inerente. El ne-a dat tot ce avem nevoie pentru a ne dezvolta în conformitate cu planul său.
Dar oamenii care cred că puterea și bogăția nelimitate sunt mai bune decât iubirea nesfârșită au deturnat umanitatea. Ei vor să împiedice divinul nostru Rendezvous și să ne încalce într-un infantilism permanent în schimb. Acesta este sensul real al politicii noastre și al timpului nostru.
------
Related: "Cum controlează lumea"
Posed for Sex Porn, Schwarzenagger introduce homosexualitatea la școlile CA
Lista celor 45 de pedofili republicani
De ce Iluminații urăsc evreii?
Primul comentariu de MB:

În ceea ce privește articolul: "Cultul satanic care guvernează lumea" (6 mai 2017), en el que se spune: "Sabbatean / Frankiștii, numiți și" Cultul ochiului cu totul privit " , sunt chameleoni politici și religioși, sunt peste tot ... sunt puterea și băieții răi Al Doilea Război Mondial a fost un prim exemplu Următorii lideri au fost membri ai "Cultului ochiului cu totul viu" (Sabbatean / Frankiștii): Franklin D. Roosevelt, Winston Churchill, Adolf Hitler, Eugenio Pacelli (Pope Pius XII), Francisco Franco, Benito Mussolini , Hirohito și Mao Tse-Tung. ",

Am fost unul dintre cei mai mari dușmani ai Francmasoneriei. Toate lojile în timpul dictaturii sale au fost închise, iar masonii au fost toți curenții au fost persecutați. Ei au spus ei înșiși: "Coloanele au căzut." Până la moartea lui Franco. Franco știa că Francmasoneria sprijină Republica și Armata Comunistă, care au fost dușmanii săi în Războiul civil spaniol 1936-1939. Pentru toate acestea, afirmația lui Clifford Shack nu este valabilă în acest caz.
Nu este cazul lui Eugenio Pacelli (Pius al XII-lea). Îți dau câteva argumente. De exemplu, Pius al XII-lea a fost un prieten al rabinului Romei, Eugene (Israel) Zolli. Zolli sa convertit la catolicism tocmai din cauza prieteniei lui Pius al XII-lea.
https://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Zolli
Zolli este cunoscut pentru apărarea Bisericii Catolice în timpul celui de-al doilea război, Pius al XII-lea, care a acordat sprijin și adăpost lui Zolli și altor evrei în timpul ocupației germane naziste din Italia între 1943 și 1944. Roma și statul de stat al Vaticanului. "
La rândul său, acuzatul Pius al XII-lea de a fi "Papa lui Hitler", pentru că nu sa îndoit de influența guvernelor occidentale, dominată de loji.
Cu toate acestea, problema cu Conciliul Vatican II, care suferă o infiltrare masonică clară. Roncalli (Ioan al XXIII-lea) permite avansarea teologilor modernisti, persecutati de Pio XII. Deoarece nu a învățat doctrina catolică, este catolic. În plus, permite pătrunderea teologilor similar cu cele evidențiate de Bella Dod.
Problema se înrăutățește cu Montini (Paul VI). Masonic influența în Biserică. Modifică masa catolică și introducerea în Liturghie, foarte pătrunsă de elemente protestante. El urmărește episcopii credincioși în doctrina întotdeauna.

Pe Paul VI, vă recomand să citiți această carte de către părintele Luigi Villa:
http://chiesaviva.com/paoloVI%20beatoin.pdf
http://donluigivilla.ddns.net/donluigivilla_ing.pdf
Acum, cu "Papa" Francisco, situația este scandaloasă. Dar acest lucru este profețit de profetul Daniel. Vom avea ultimul cuvânt.

avatar
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 495
Data de înscriere : 18/10/2008
Varsta : 67
Localizare : Dacia Aeterna

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum